QUI SOM!!

A TOTHOM QUE ES SENTI CATALÀ

Bé per ser català de família, bé per considerar-se català per elecció voluntària

Si volem decidir conscientment què volem ser i on volem anar, hem de saber que és necessari RECUPERAR LA LLIBERTAT.

Som el primer Estat Constitucional Europeu, independent fins el 10 de setembre de 1714, ocupat militarment des de l'11 de setembre-1714, reocupat militarment des del 26 de gener de 1939,i avui, a més, ocupat i reocupat també civilment.

SOM UN PAÍS OCUPAT

Quan l'ocupant se'n va d'una Nació - Estat ocupada, ni el poble fa una consulta sobre si és una Nació,ni l'Estat posa a votació si torna a ser independent.

Si nosaltres diem arreu clarament i rotunda que som un País/Poble/Nació/Estat ocupat, l'ocupant Estado Español haurà de marxar, recuperarem les nostres constitucion si serem DE NOU un Estat d'Europa.

FINS 1714, DURANT SEGLES ELS CATALANS HAVÍEMESTAT MOLT "ESPECIALS": ÉREM UN POBLE LLIURE!

Set exemples:

1) "Las libertades eran tan catalanas, tan entrañadas en el alma colectiva, tan peculiares, que sólo las gentes de Cataluña podían entenderlas y guardarlas".

(Francisco Elías de Tejada, Madrid 1917 -Madrid 1978)

2) El Dret Català protegia la llibertat perquè anava del poble cap a les autoritats, i per tan no tenia res a veure amb un Derecho Castellano en el que "El Rey es la ley" i "El que manda, manda" o "Que es la Ley?, lo que dice el Rey"

3) Aquí totes les autoritats havien de respectar la

"immunitas plebis", és a dir, la immunitat del poble.

4) Era impossible que aquí hi hagués corrupció social perquè, a més d'aquest clima general de llibertat, l'elecció dels càrrecs pel mètode anomenat

INSA-CULACIÓ era un antídot contra la corrupció.

5) El Principat de Catalunya era el pal de paller de la nàutica Nació Catalana que durant segles havia anat conquerint "el imperio donde nunca se ponia el sol"

6) Els 414 dies de setge de Barcelona ja no formaven part de la Guerra de Successió (havia acabat l'abril de 1713) sinó de la Guerra dels Catalans (1713-1715) declarada a ultrança pel Principat contra el" Reino de Castilla" i el seu aliat, el"Royaume de France"

7) Fins el 10 de setembre de 1714, el Principat de Catalunya fou un Estat -imperi Europeu Independent

QUE, EN CANVI, DESPRÉS DE 1714 NO SOM LLIURES I ENS ESTAN GENOCIDANT.

Cinc proves:

1) Vam ser envaïts, ocupats i represaliats, primer militarment i després en tots els àmbits de la vida. I això encara dura

2) El Derecho Castellano, convertit en Derecho Estadoespañol, ens va ser imposat manu militari fins l'actual triplement il·legal "Constitución Española de 1978"

3) El 1714 l'exèrcit castellà va importar i imposar la corrupció social com forma sistemàtica de govern tal com ja era en el "Reino de Castilla"

4) Madrid/Castilla/Estado - Español ens ha robat no només molts diners sinó tots els fruits (Història, conquestes, avenços científics i artístics, ser pioners en molts camps, etc.) (fins i tot èxits esportius) de la

nostre intensa vida: A) de 30 generacions de catalans lliures, més B) de 12 generacions de catalans presos

5) Encara és més greu que el 1714 Madrid/Castilla/Estado-Español ens va prendre LA LLIBERTAT La conseqüència d'aquestes proves anteriors és clara: estem sotmesos i EL POBLE CATALÀ ESTÀ SENT GENOCIDAT.

Conclusió: efectivament, 1714 significà un abans i un després gravíssim per nosaltres. I cal tenir clar que L'OBLIGACIÓ de Madrid/Castilla/Estado-Español és continuar sotmetent-nos ja que la seva existència és fonamenta precisament en la negació del conjunt del poble català.

Ja és hora que ens en fem conscients... i que reaccionem adequadament !

Reaccionem!

RECUPERANT LA LLIBERTAT

mitjançant la independència

PER IMPEDIR EL GENOCIDI

que estem patint des d'abans de 1714

LA MARCA DE L'ESCLAU ÉS PARLAR LA LLENGUA DE L SEU AMO'

(Tàcit, historiador romà, 56-118).

Més àmpliament,

LA MARCA DEL VENÇUT ÉS ADOPTAR LA VISIÓ DEL SEU VENCEDOR, que és la que ens obliguen a mamar.

La Gota catalana - Lluis Botines

NO ÈS UNA QÜESTIÒ IDENTITÀRIA?  A NO!!!!!

Fa bastants dies en una presentació de poetes catalans a Zagreb en acabar l'acte vaig demanar la paraula, era el dia que van imputar a la M.H. Presidenta del nostre Parlament, i vaig començar dient: Jo soc un català que benauradament viu llargues temporades en aquest país lliure que es Croàcia i malauradament altres temporades he de viure en un país colonitzat com es Catalunya.............

Aquest país lliure, Croàcia, quant va declarar la seva independència d'Espanya (o sia de Castella), volia dir de Iugoslàvia (o sia de Sèrbia) , tot i no tenir exercit propi va ser atacat militarment i desprès d'una guerra amb un resultat de 15.000 morts i altres tants desapareguts va aconseguir la seva independència i per tant la seva llibertat.

Visca Croàcia Lliure!!!.

Ara com sempre veig amb veritable estupefacció com els espanyols (aquells que s'avanten de ser-ho) quant visiten o resideixen o viuen (benauradament quasi cap) en qualcuna ciutat de Croàcia com si el tema no anés amb ells inclús s'atreveixen a criticar alguna cosa del caràcter del croats, les seves costums i idiosincràsia (clar, com pot ser que siguin diferents). Aquests essers vius que son com una plaga bíblica mantenen un actitud molt característica, com si amb ells no anés la cosa. Això dels espanyols es un cas gairebé clínic, digne de ser estudiat en profunditat, van pel mon sense amagar-se de res, per exemple viuen a Croàcia sense demanar perdó com haurien de fer constantment per ser Serbis i volia dir castellans o esdevinguts nacionalistes espanyols, son exactament iguals o pitjors que els serbis esclavitzant ciutadans catalans en aquest cas i com si res. Viuen en un país que s'ha lliurat de genteta com ells i del seu intent de genocidi tenint que patir una guerra i 15.000 morts. No volen saber on viuen, despisten. Amagant el cap sota l'ala o sia no volen tenir responsabilitats. TENIR MÉS CARA QUE ESQUENA se'n diu o sia no tenen vergonya absolutament en res.

Avui en trobes, com dic, algun d'aquests de castellà que van pel mon, per Croàcia per exemple, com si amb ells no va el tema (ells no son així, i ara! Que dius!) no ha passat res tot i ser nacionalistes espanyols que van pegant a qui porta estelades (a Split fa pocs dies) i exactament tant nacionalistes imperialistes com son els serbis. No tenen vergonya, segurament no l'han coneguda mai, d'estar fent el mateix a Catalunya.

Com diu el catedràtic castellà Juan Carlos Moreno Cabrera

"La ideologia del españolismo lingüístico (jo hi afegeixo l'espanyolisme en general ) intenta justificar el predominio o hegemonía del castellano a base de una supuesta demostración de que esta lengua es superior a las lenguas con las que convive. Sin embargo, ni uno solo de los argumentos aportados, a veces disfrazados de análisis supuestamente objetivos y científicos, tiene la menor consistencia probatoria de esa supuesta superioridad. La hegemonía del castellano tiene que ver con la imposición de esta lengua, no con ninguna propiedad de ella que la haga superior a las demás lenguas con las que está en permanente contacto. Cal anar molt en compte puix aquesta gent es dedica obsesivament a entrar en contacte per tal de conviure i aplicar aquesta máxima. Compte!

Compte, països lliures!

Com l'esmentat professor afirma en un dels seus llibres:

"L'imperialisme lingüístic panhispànic és una ideologia perversa."

Jo hi afegeixo d'imperialisme espanyol en general.

"Un element essencial d'aquesta ideologia, que mostra el seu caràcter etnicida, és la negativa a acceptar que el català, el gallec o l'euskera són llengües pròpies de les nacions que parlen aquestes llengües des de temps immemorials." Croats vigileu!

"L'associació de l'espanyol amb el progrés econòmic i de les altres llengües amb el retard econòmic és una de les constants del pensament del nou imperialisme lingüístic panhispànic." Jo hi afegeixo l' imperialisme espanyol en general

"D'imperialisme lingüístic (Jo hi afegeixo d'imperialisme espanyol en general) es presenta a si mateix com a defensor del progrés, de la modernitat, de la globalització, dels drets humans i de la llibertat, quan en realitat no és més que una ideologia racista, excloent, imperialista, retrògrada, particularista i que recorre a les manipulacions més barroeres i descarades per assegurar-ne la justificació i acceptació."

"Quan aquesta ideologia s'aplica a la llengua espanyola, sorgeix d'imperialisme lingüístic panhispànic." (Jo hi afegeixo d'imperialisme espanyol en general)

Com ens afecta aquesta obsessió imperialista. Vegem un exemple.

Per altra banda tenim els "catalanets"de torn tant i tant afectats per la voluntat esclavitzadora d'aquest imperialistes. També fa bastants dies en un restaurant a Zagreb on estàvem dinant amb la meva dona vaig anar un moment al servei i en tornant vaig veure que la meva dona estava parlant amb unes noies de la taula del costat, eren una noia de Mataró i una noia sud-americana resident a Catalunya, varem conversar amb aquella satisfacció que dona trobar catalans a fora de Catalunya i en un moment de la conversa nosaltres ens varem manifestar com a independentistes catalans i en veure la cara de seriositat o sorpresa de la de Mataró vaig dir-li, veig que has arrugat el nas en sentir-nos independentistes i ella contestà allò tant conegut dels peperos això es cura viatjant, com es possible tanta ignorància o tant malaltia mental i dir aixó a Croàcia país independent des l'any 1991 que va aconseguir la seva llibertat de castella (volia dir de Sèrbia) tenint que patir una guerra amb el resultat com he dit de 15.000 morts en defensa de la seva llengua, la seva cultura, les seves tradicions, de la seva llibertat!!!!!.Hom es queda garrativat i esmaperdut en veure fins son arriba la influencia negativa d'aquests imperialistes espanyols i com son capaços de netejar el cervell també dels pobres ·catalanets". No saben on son però sempre exerceixen d'imperialistes puix sembla no tenir cap mes missió de la seva existència que ser esclavitzadors tant antigament com avui,

Pobreta noieta de Mataró

NO ÈS UNA QÜESTIÒ IDENTITÀRIA?

A NO!!!!!

Si no es una revolució identitària, qui som els catalans? som Egipcis pot ser? o marcians?. Eixamplar les bases que vol dir, tots castellans?.

A aquest comentari , fet a tw, un escanyol ha contestat .... "Claro Cataluña es España,". Mes clar l'aigua el mal que fan els diuen que no es una qüestió identitària.

(Sala Martín:L'economista ha dit "discrepar de algunas propuestas que defienden ampliar la base sin tener en cuenta el riesgo de españolizar el proyecto. "No tiene sentido ampliar la base hacia el Madrid", ha advertido.")

L'explica't per en Víctor Farradellas a Sapiens referint-se a alló que passà a les amériques....

"Els castellans van imposar-se amb tècniques de terror"

Afegint-hi

Com és que sabem tan poc d'aquestes pràctiques?
En general, els historiadors han fet cas omís de les referències a aquesta qüestió en les cròniques d'Índies, com si es tractés d'una màcula en l'ànima de la nació espanyola. És un problema de tipus ideològic amb una clara repercussió historiogràfica.

Jo crec que no solament ha passat i passa a les indies sinó a tot arreu on hi ha un castellà vivint o de pas. Son així genèticament un no ha de fiar-se'n mai i combatre-ho sempre. I els historiadors oficials i els intel·lectuals oficials conviuen amb el problema, TENINT MÉS CARA QUE ESQUENA.

Aquestes tasques aquesta gent les continua practicant avui, res ha canviat.

Insisteixo, països lliures tingueu cura d'aquesta gent, ho fan i se s'avanten com si d'una glòria èpica es tracta. Els omple de satisfacció.

Jaume Manel Oronich i Miravet

LA MARCA DE L'ESCLAU ÉS PARLAR LA LLENGUA DE L SEU AMO' (Tàcit, historiador romà, 56-118). LA MARCA DEL VENÇUT ÉS ADOPTAR LA VISIÓ DEL SEU VENCEDOR, que és la que ens obliguen a mamar. Proverbi xinès.

" Si Espanya et tracta com un gos, no remenis la cua. Mossega !!"


© 2017 Col·lisió de Móns. Tots els drets reservats.
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!