CONTACTES

EL M.H. PRESIDENT MAS

LA HONESTEDAT FETA PERSONA


DESTRUINT LIDERATGES I CREANT-NE D'EFIMERS

CURTA MEMÒRIA HISTÒRICA

Pot ser molt més llarg però de moment Ras i curt

La feina dels "trolls" i els contraris polítics, sobre tot espanyolistes (però no només malauradament), aconsegueix fer la seva feina sobre tot en els no informats o en els "liristes" de bona o mala fe.

El M.H. President Artur Mas guanyà dues eleccions seguides i li van muntar, els d'ER i els sociates, dos tripartits, ara caldria recordar els insults i improperis que li van fer però seria tant llarg que no hi cabria.

Malgrat estar relegat a l'oposició amb el segon tripartit aprovà el nou projecte d'estatut amb el d'ER (?) i els socialistes.

Guanyà unes eleccions portant en el programa "el pacte fiscal" (qui el coneixem sabem el per que), intenta pactar el pacte fiscal i la resposta dels espanyols com sempre és NO (20 de set. 2012), aleshores canvia a independència i llogicament convocà noves eleccions, puix ha canviat el programa - més honestedat no pot ser!

Som un grup de persones que cada vegada que hi havia manifestacions en favor de la independència de Catalunya o similar, hi érem presents. Mai varem sobrepassar les 20.000 o 25.000 persones fins el de juliol del 2010. Quan en aquestes convocatòries s'hi va afegir oficialment CDC, amb el M.H. President Mas a favor, aquestes manifestacions varen començar a augmentar en la seva participació fins passar del milió de persones manifestant-se.

Fou el M.H. President Mas qui va recollir les demandes d'aquestes multitudinàries manifestacions exigint el corresponent referèndum i el va fer, el del 9N amb ER i IC en contra i exigint el tipus de pregunta.

Podria continuar, parlant de les exigències dels nens i nenes de les CUP per exemple, o explicant qui li va proposar al M.H. President Puigdemont que ho fos ell.

Podria continuar palesant la quantitat d'improperis contra ell per part de l'oposició espanyolista i per part dels espanyols però seria també tant llarg que no hi ha prou espai.

Aquells que avui estan en contra d'ell són persones que s'han cregut tots els improperis esmentats (o "trolls" i/o opositors intencionats) i sense informació o amb informació intencionada intenten menystenir-lo una altra vegada. Ell és un home amb honor d'honor i aquests essers bípedes que l'insulteu, que li falteu al respecte i que el critiqueu mentint no en teniu gens d'honor!

No hi estic d'acord en absolut, em sembla que ho som especialistes en enderrocar líders o fem cas als que ho volen fer amb els nostres.

Una mica més llarg

No fa tan de temps en un viatge a Israel en una visita a Jerusalem un culte guia jueu ens comentava un assumpte, ara no recordo de que es tractava, i en referir-se a polítiques o decisions equivocades va referir-se a Herodes el Gran que en aquella ocasió es va equivocar en la decisió que va prendre. Per a ell Herodes era el seu Rei, d'això se'n diu memòria històrica de debò. Entre moltes altres coses segurament aquesta mentalitat de llarga mirada els ha dut a la Independència.

Explico aixó per que en un debat discussió amb un conegut m'ha dit que Pujol i Mas son el passat, coincidint amb els nens de les CUP clar, recordeu passar en Mas a la paperera de la història, doncs aquest el mateix.

Jo vull dir-li que per a mi el passat i no massa conceptualment llunyà és des de Ramon Berenguer IV passant per Pere el Cerimoniós, Jaume Primer el Conqueridor etc.

Sense Pujol no ens quedaria ni llengua ni país! L'alternativa era Psc-Psoe!

Des de la curta mirada no és pot construir res sòlid. A aquesta manera de pensar cal demanar-los que deixin pas.

Davant els darrers aconteiximents PdCat - Junts, el M.H. President Artur Mas és a l'altura que cal. Quin nivell polític, valguem Déu! Xapó, President!

Resum roda de premsa del M.H. ARTUR MAS

El motiu del meu silenci era no perjudicar un possible acord. Jo volia i vull l'acord.

M'interpel·len fets i decisions transcendents que passen.

Puigdemont van decidir deixar el partit que ells havien fundat per anar a un altre espai polític.

Una remodelació del Govern que deixa fora el Pdecat. No és una decisió ni neutre ni gratuïta. Que porta conseqüències.

Jo no m'integro a Junts perquè, després de 30 anys de treballar en projectes de suma i integració, no puc acabar la meva carrera política en un projecte que pot portar al trencament.

Jo no acabaré la meva trajectòria política avalant una separació

No marxo del Pdecat. Sóc on era. Em quedo, com molta gent. No és un projecte antic que ha caducat. El vam crear fa 4 anys. Puigdemont i jo hi érem.

Vam crear un partit soberanista de carril central. Que defensi el dret a l'autodeterminació. Que lluiti per aconseguir l'estat català independent. Gent amb sensibilitats diferents

COMENTARIS PROPIS:

Impecable i implacable president Mas. Molt clar i conseqüent amb la seva trajectòria política . No s'afegirà mai a una proposta de trencament. Però tampoc anirà en contra de forana explícita del president KRLS que va ser proposta d'ell .

Sempre un projecte de suma, no de resta

Importantíssim unitat del projecte soberanista, del contrari no serem creïbles

Crec que amb molts de vosaltres ja vàrem comentar que si no érem capaços d'arribar a un acord poca cosa podríem anar a oferir a la ciutadania sinó només oferíem avantatge a l'adversari.

https://www.lrp.cat/opinio/article/1849823-el-bolero-d-artur-mas.html

Introducció a aquest article:

EL BOLERO D'ARTUR MAS

Carles Ribera El 129è president es mereix tot el respecte pel que ha fet i també pel que no farà a partir d'ara

Artur Mas passarà a la història no només com l'home que va fer possible la primera consulta per la independència de Catalunya, sinó que, inhabilitat com a organitzador del 9- N, figura en la llarga llista de líders represaliats per l'Estat espanyol. Un polític que durant una dècada llarga (2003-2015) va guanyar totes les eleccions a les quals es va presentar com a candidat a la presidència, que malgrat això només va aconseguir governar cinc anys pelats i que va ser l'artífex del fenomenal viratge cap a l'independentisme de l'electorat de centredreta. Amb aquest full de serveis, cap patriota en ple ús de les seves facultats mentals pot retreure res a Mas per haver anunciat el seu pas enrere en la construcció de Junts per Catalunya. Un respecte.

Es mereix tot el respecte pel que ha fet i, sobretot, en les actuals circumstàncies, també pel que no ha fet. I el que no ha fet és sumar-se al projecte de Carles Puigdemont. Artur Mas ens va acostumar durant el seu pas per la primera línia a dos anglicismes que guiaven la seva actitud com a mandatari. El primer, el wait and see, que ha mantingut durant bona part del procés de trencament de Junts per Catalunya amb el PDeCAT. El segon, el win-win, amb què sempre ha intentat avançar eixamplant la base i evitant trencadisses. Finalment, s'ha cansat d'esperar observant, ha parlat i, curiosament, ha fet ballar per un peu la caterva de tertulians i opinadors que, sota la capa del sol, han passat a lloar un personatge que havien menyspreat durant dues dècades. Avui els serveix per erosionar Puigdemont, cap problema. Serien capaços de resignificar Jordi Pujol només que digués mitja paraula contra el de Waterloo.

Collonades tertulianes a banda .............................................

La importància de l'embolcall.

L'altre dia tenia una conversa Telefònica amb un amic ell a Lleida i jo a Zagreb. Ell em parlava de la situació de la política catalana i opinava sobre el que passa a Catalunya i en un moment determinat em digué:

Tu com ho veus?

La meva resposta fou:

Estic mirant per la finestra i veig un país lliure i independent! L'aire sembla més net! La sensació és molt satisfactòria, em sento lliure!

La meva opinió influenciada per un embolcall de llibertat és molt clara i dura, ara mateix ho veig......força ridícul

Clar des del meu embolcall se'm fa complicat lliurar-me de la influencia de la barbàrie, em digué.

Avui penso que el primer que hem de fer és sentir-nos animicament lliures puix sense la sensació de llibertat no hi ha res ni tan sols creativitat.

Quin escàndol! Cònsol honorari de Croàcia sota investigació a Catalunya. És sospitós de blanqueig de diners per a narcotraficants. 

Amb aquest consol ja ens varem discutir fa molt de temps puix ell defensava el castellà en les seves comunicacions. No m'estranya que sigui un corrupte puix defensar axó és corrupció conceptual.A MÉS A MÉS RECOMANAT PER EN CERILLO

Quin escàndol! Cònsol honorari de Croàcia sota investigació a Catalunya. És sospitós de blanqueig de diners per a narcotraficants.

Se sospita que els diners obtinguts de la venda de drogues invertia en els béns immobles i cotxes de luxe.

El cònsol Juli Bárcena San José va ser sospitós de rebre diners del narcotràfic i després invertir-lo en bens immobiliaris i cotxes de luxe per tal d'amagar el rastre dels diners adquirits il·legalment per a un grup criminal.

El Cònsol honorari d'Albània i Mali, José María Calmet Iglesias i José Luis López Fernández estan també en investigació. Els sospitosos són per a les mateixes accions.

Connexió amb cònsols

La policia autonòmica catalana de Mossos d'Esquadra va anunciar el 18 de setembre de l'any passat que va detenir "quatre membres d'un clan familiar famós de Catalunya per al blanqueig de capitals i tràfic de drogues". Per investigació addicional, la policia va descobrir la seva afiliació comercial amb els tres cònsols honoraris.

"Els tres cònsols honoraris estacionats a Barcelona estan en investigació", la policia catalana va informar en un comunicat als mitjans de comunicació.

El divendres, una font de la policia va dir a HINA que el cònsol croat Juli Bárcena San José estava sota investigació, mentre que un diplomàtic va dir que Croàcia demanaria la seva retirada a causa de "causar danys a la reputació de Croàcia". El Bárcena San José no va respondre a la consulta, així com tampoc el Consolat de Croàcia a Barcelona.

En el lloc del Cònsol honorari des del 2002

El Cònsol honorari no sol ser la nacionalitat de l'estat en què representen, sinó els nacionals del territori en què actuen de representants, en aquest cas de Catalunya o Espanya. Normalment són persones que gaudeixen d'una reputació en la comunitat on viuen. Les seves tasques són principalment fomentar la cooperació econòmica i cultural entre els dos països i ajudar als ciutadans del país que representen.

En Bárcena San José és empresari i en el lloc de cònsol honorari croat és des del maig de 2002, des de l'època del president Stjepan Mesić i el primer ministre Ivica Račan.

La policia catalana diu que la investigació la va obrir l'any 2017, després d'arrestar a un home associat amb el clan familiar que es dedicava a la compravenda de cotxes de luxe a Barcelona.

És un clan gitano, Jodorovich, originari de Romania i Hongria, que hi viu al voltant des de fa 80 anys, varen informar els diaris El Periódico de Catalunya i El País, afegint que el clan és ben conegut per la policia per altres actes relacionats amb les armes i les drogues.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/kakav-skandal-pocasni-hrvatski-konzul-pod-istragom-u-kataloniji-osumnjicen-je-za-pranje-novca-za-narkomafiju/